duminică, 5 iulie 2009

Cum s-o arzi la modul extravagant pe stilul low-cost!



Mmm...suna bine nu?:))Asa ziceam si eu.O mega idee rasarita parca din adancul Marii Negre.O zi senina de plaja dupa o mega petrecere.Era abia a 2 a zi din mini vacanta de 3 zile.Cu totii eram dornici de ceva interesant.Ne asezam la plaja...mai intram in apa...mai o bere...mai un zambet cules din obrazul unei domnisoare timide...totul decurge conform planului....si totusi cum spuneam eram interesati de ceva extravagant,reconfortant...Facem o plimbare cu sky-jet-ul...nimic atat de interesant pe cat sa ne satisfaca pe deplin pofta de viata.Se face ora 14,mergem sa mancam ceva.De aici partea interesanta.Totul bine mancam,bem ne simtim confortabil.Se face ora 16,mergem inapoi pe plaja...cativa tineri incearca sa ne convinga sa jucam fotbal...acceptam....ni se cer 5 jucatori...noi eram 8.Facem echipa 3 dintre noi au plecat pe plaja...dupa vreo 2 ore apar cu o frapiera,o sticla de sampanie,3 pahare speciale si foarte,dar foarte, "bine dispusi":D. Toata lumea cu ochii pe ei, gen "uite-i si pe spartii astia":)))...dar totusi parca putina invidie se citea pe fetele lor...Cei 3 impartisera deja vestea ca sunt jucatori la Unirea Urziceni si ca e ultimul lor wk de distractii.Lumea parea sa-i creada ca doar vorba aia "cine cunoaste jucatorii de la Unirea Urziceni??:))Nici macar cei din Urziceni nu-si pot permite luxul de ai avea in memoria vizuala. Asa ca totul merge ca pe roate. Totusi cred ca lipseste ceva...dar daca privesc mai in ansamblu observ ca la capitolul "cuceriri" chiar stateau bine.De fapt nu stiu de imi faceam griji ca oriunde se da vestea ca pe plaja sunt 3 fotbalisti...in urmatoarele 10 minute este plin de fete.Puterea banului??Sau dorinta nebuna de a petrece langa cei care stiu cel mai bine sa se distreze???
Ca sa nu va plictisesc prea mult dragi cititori ai acestui blog as vrea sa trag direct concluzia finala. Vrei sa atragi atentia??Fie ea pozitiva sau negativa? Esti la mare? Du-te la cel mai apropiat restaurant,cinsteste un ospatar sa-ti dea o frapiera cu gheata...apoi mergi la primul supermarket si achizitioneaza-ti o mega sticla de sampanie si niste pahare speciale pentru aceasta...Succesul este aproape de a te caracteriza...Cu putina imaginatie poti agata orice fata iti doresti fara sa comanzi sampanii pe la Bamboo sau Fratelli in valoare de cateva zeci de milioane bune;)
Imi pare rau ca n-am avut cum sa facem poze pentru ca eram prea...prea:))
Si asa a luat final un nou episod in seria HAOSISTII!! Si totusi nu incercati acasa nesupravegheati de Casanova care o arde in Supernova si de William fratele lui George =))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu